Ak Parti Çumra'da Ufuk Yağcılar güven tazeledi

Konya’nın Çumra İlçesinde 6.Olağan Kongresi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar yeniden tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi.

Ak Parti Çumra'da Ufuk Yağcılar güven tazeledi
Yayınlanma:

Çumra Belediyesi Düğün ve Konferans salonunda gerçekleştirilen Ak Parti Çumra 6.Olağan İlçe Kongresi coşku ve heyecanla partilileri bir araya getirdi. 

Tek adayın olduğu Ak Parti Çumra İlçe Başkanlığı 6.Olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar yeniden tüm delegelerin oylarını alarak güven tazeledi. 

Ak Parti Konya İl yönetim kurulu üyesi ve Çumra Koordinatörü Fuat Kunduracı’nın divan başkanlığında gerçekleştirilen ilçe kongresinde ilk sözü Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar aldı.

Konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Yağcılar, yenilenme ve tazelenerek partiye güç katmaya devam ettiklerini ifade etti.  Başkan Yağcılar geçmişten günümüze kadar partiye gönül vermiş ve görev yapmış herkese teşekkür etti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın videolu mesajı salonda coşkuya neden oldu. 

Kongrede Başbakan Binali Yıldırım mesajı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Mustafa Ataş’ın mesajlarının okunmasının ardından kürsüye Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz geldi. 

Oğuz konuşmasında, Ak Parti siyasetinde küskünlüğe yer olmadığını ve birleştirici bir parti olduğuna vurgu yaptı.

"Geçmişten günümüze partimizde görev yapan İlçe başkanlarımız başta olmak üzere tüm kademelerde görev yapan herkesi bir arada görmenin güzelliğidir Ak Parti" diyen Oğuz, Ak Parti olarak Çumra’da oy oranlarının her seçimde yükseldiğini ve hiç düşmeden devam ettiğini ifade ederek bu sürecin yönetilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi olarak ilçeye 3,5 yılda 2 milyar TL yatırım kazandırdıklarını söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ise konuşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 



Ülke yatırımlarını anlatan Sorgun, Çumra’nın her seçimde oy oranlarını yükselttikleri için teşekkür etti.

Ahmet Sorgun Çumra için yeni bir hedef koyarak 2019 seçimlerine dikkat çekti. 

Sorgun’a konuşmasının sonunda İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz tarafından Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.